С какви хранителни добавки да започна

0

За да сме здрави, трябва да се храним здравословно. Освен това е нужно още да съумяваме и да се движим достатъчно, да пием много вода на ден, да намалим нивата на стрес и да добавим към менюто си хранителни добавки от HealthStore. Приемът на допълнителни витамини, минерали и други ценни вещества е важен по ред причини, но най-вече защото невинаги успяваме да си ги набавим в нужните количества чрез храната. Какво ще рече това? Само едно – колкото по-рано започнем да използваме суплементи, толкова по-добре. Разберете още в тази статия.

Защо е важно да пием хранителни добавки

Освен да ни осигурят достатъчно енергия за през деня, тяхното приложение може да бъде и много по-широко. Някои ги пият за покачване на мускулна маса, други за – изчистване на мазнини, трети – за подсилване на имунитета, а четвърти – за по-добър нощен сън. Децата също употребяват сравнително често хранителни добавки с високо съдържание на микроелементи и витамини – това им помага да останат здрави дори и през зимните месеци, когато има най-много вируси, споделят от онлайн магазин Healthstore.bg.

С кои да започнем

Ако се интересувате от спортни хранителни добавки, но все още не сте ги използвали, бихте могли да започнете от тези за начинаещи. Стаковете са добро решение в случая, като от тях ще намерите за сила, протеинови, за по-добро храносмилане, антиоксидантни и др. А можете да заложите и на други видове продукти, които отново ще се отразят благоприятно върху вашето общо здраве.

Хранителните добавки могат да се използват и като лечение при определени проблеми. Ето с какво е удачно да започнете:

● Ако спортувате – протеини, пред- и следтренировъчни препарати, креатин, енергийни барове и други специализирани храни за трениращи;

● Ако искате да подобрите общото си състояние – в този случай е добро решение да стартирате с имуностимулаторите, някои витамини и минерали, както и билки. Всеки един от тези продукти ще се отрази добре на вашето здраве и ще подобри тонуса ви;

● Решили сте да се погрижите за външния си вид. Както всички знаем – здравето отвътре, личи отвън, така че обърнете внимание на състоянието на кожата, косата и ноктите, които са „образец“ за това какво е отвътре;

● Основната ви цел е да отслабнете – и за тази цел има добро решение – това са фет бърнърите, хранителните добавки с диуретично действие, чайовете, някои шейкове и натуралните храни с ниско съдържание на калории.

Начинаещи или напреднали – идеята да заложите на редовния прием на качествени суплементи е прекрасна. Изберете подходящите за себе си и се насладете на техния ефект!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.